Menu

Twitter WEERTFM

  • Luister zondag vanaf 11 uur naar actuweerterland, kijk hier voor de onderwerpen: ow.ly/Epez30b4WeK
  • WeertFM


Filteren op datum:
        

Hittip week 22: Martin Garrix & Troye Sivan - There For You

Gepubliceerd op: 28-05-2017 23:16


Martijn Garritsen brak in de zomer van 2013 door met zijn single Animals. Op dat moment was Martin Garrix zestien jaar en nog student aan de Herman Brood Academie, waar hij het nummer als schoolopdracht maakte. Op zijn negentiende werd Martijn vorig jaar uitgeroepen als jongste ooit tot beste DJ van de wereld. Na zijn doorbraak bracht hij nog achttien singles uit. Vooral zijn laatste singles met Dua Lipa en Bebe Rexha doen het ook erg goed in de hitlijsten.
Voor zijn nieuwe single werkt Martin Garrix samen met de Australische Troye Sivan. Hij werd geboren in Zuid-Afrika, maar groeide op in Australië. Daar is hij vooral bekend als acteur en bracht hij ook al een aantal singles en albums uit.
In de week dat de clip van de single Animals één miljard keer is bekeken op internet brengt Martin Garrix zijn samenwerking met Troye Sivan uit. Die samenwerking heet There For You en is deze week de WeertFM Hittip.
Lees volledige artikel »

Hittip week 21: Pitbull & J Balvin ft. Camila Cabello - Hey Ma

Gepubliceerd op: 21-05-2017 22:19


In 2009 breekt ‘Mr Worldwide’ in ons land door met het album Rebelution. Van dat album wordt I Know You Want Me (Calle Ocho) zijn grote doorbraak. Nadat Hotel Room Service later in 2009 opnieuw een solo-hit voor Pitbull wordt, volgt er een reeks samenwerkingen met Alexandra Burke, Enrique Iglesias, Usher, Chris Brown, Shakira en Jennifer Lopez. In 2011 brengt de samenwerking met Ne-Yo, Nayer en Afrojack op Give Me Everything hem opnieuw op nummer 1.
Ditmaal vliegen J.Balvin en Camila Cabello in voor de track Hey Ma. José Balvin is een Colombiaanse reggaetonartiest en -zanger. In Europa is hij nog niet zo bekend vandaar deze samenwerking met 'Mr 305'.
De samenwerking van deze mannen en Camila Cabello heet Hey Ma en is deze week de WeertFM Hittip.
Lees volledige artikel »

Hittip week 19: Niall Horan - Slow Hands

Gepubliceerd op: 08-05-2017 20:06


In 2010 doet Niall Horan in Dublin auditie voor X Factor. Na het boootcamp wordt hij in een groepje gezet met Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson en Zayn Malik. Het vervolg kennen we inmiddels – One Direction.
In 2015 kondigt de groep een pauze aan, waarna iedereen zijn eigen weg gaat. Niall Horan tekent een platencontract bij Capitol Records waar eind september zijn eerste solo-single This Town verschijnt en uiteindelijk 25 weken in de Top 40 weet te verblijven.
Op 4 mei dit jaar komt de tweede single van Horan uit. Het nummer heet Slow Hands en is deze week de Weertfm hittip.
Lees volledige artikel »

Meer

Copyright © 2017 - WeertFM | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)